Wat betekenen de DAKEA symbolen?

DAKEA calculator startpagina NEXT 20 GUARANTEE

Alle DAKEA dakramen hebben een overdraagbare 20 jarige garantie. Dit bezorgt gemoedsrust en bijkomende waarde wanneer je je huis verkoopt of verhuurt in de volgende 20 jaar.

DAKEA calculator startpagina SAFE GUARD

Om de veiligheid te verbeteren in de kamer gebruiken we gelaagde binnenbeglazing. We zorgen ervoor dat er geen glas in de kamer valt door interne of externe impact.

DAKEA calculator startpagina EASY CLEAN PVC

Een wit, schoon PVC-profielversterkt met staal. Deconstructie van DAKEA PVC-ramen vermindert de behoefte aan onderhoud toteen minimum en helpt om het frame schoon te houden.

DAKEA calculator startpagina MAX PROTECT

Meer dan 75 jaar ervaring.De hoogst mogelijke productiestandaarden. Superieure kwaliteitscontrole, onafhankelijk getest volgens de hoogste normen.Versterkte glaspanelen meteen levenslange garantietegen hagelschade.

DAKEA calculator startpagina MASTER WOOD

Ons FSC-gecertificeerd, zorgvuldig gekozen hout komt van de Scandinavischeden, die gewaardeerd wordt voor zijn houtdichtheid en weerstand tegen moeilijke weersomstandigheden.Deze houtkeuze verzekert duurzaamheid en probleemloos onderhoud.

DAKEA calculator startpagina THERMOSTAT

Een dubbele lage emissiecoating die de warmte inde ruimte weerkaatst. Het betekent dat de verwarming efficiënter is en de energierekening lager.

DAKEA calculator startpagina TITAN GLASS

Eenvoudig te reinigen, unieke titanium dioxide coating die tijd en gedoe bespaart bij het reinigen van het raam.

DAKEA calculator startpagina PANORAMA VIEW

Het hoge draaipunt zorgt niet alleen voor een beter uitzicht, het vergemakkelijkt ook het openen en sluiten van het dakraam en biedt meer flexibiliteit wat de inbouwhoogte betreft.

DAKEA calculator startpagina QUICK INSTALL

De DAKEA QuickInstall waterkerend manchet (RUC) is gemaakt uit één stuk zodat het zorgt voor 100% waterdichtheid.Zijn vierkanten oppervlakpatroon zal je helpen om recht te snijden indien nodig, wat de installatie nog eenvoudiger maakt.

DAKEA calculator startpagina COMFORT GLASS

Ultima-ramen met comfortglas houden je huis warm in de winter en voorkomen oververhitting in de zomer. Dat betekent dat het een heel jaar door eenplezier is om in je kamers te zijn.

DAKEA calculator startpagina NOISE BLOCK

Om te helpen het lawaaivan buiten te verminderen, hebben we een technologie ontworpen om lawaai tegen te houden. Dit vermindert lawaai van buiten en van regen met 50% vergeleken met standaardramen.Hulp nodig bij het configureren? Bel gratis 0800 80 888  of  Live Chat

Deel deze pagina op

Inhoud wordt geladen...